RISO BIANCO

RISO BIANCO Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Riso Bianco. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 5:26 Heerlijke Italiaanse pizza's! Ik bestel hier vaker en altijd
23 mrt 2022 om 18:28 Hoop poeha over het nagerecht.Bleek gewoon ijsjes die je bij de groothandel kunt kopen. Normaal kosten die 3 a 4 euro. Slappe friet(ook kant en klaar). Aubergine redelijk. Kortom: NOOIT MEER!!!!
19 feb 2022 om 20:47 Het duurde meer dan anderhalf uur voordat het eten bezorgd was en het eten was koud. Er was een probleem met de bezorger en er werd niet zelfstandig door het restaurant contact opgenomen. Eten werd opgewarmd geleverd en pizza was volledig aangebrand.
13 feb 2022 om 21:34 Delivery took 2 hours!! And the pizzas arrived all burned, cold and uncut…a real disaster! Never again!!!
12 feb 2022 om 5:10 Tasteless, calzone burned on the top and wet base. On top of it, we didn’t received the tiramisu we ordered. The first and last time!
5 jan 2022 om 21:24 Het eten was heerlijk! We hadden de Pizza porchetta (een echte aanrader) en de Spaghetti frutti di mare (ook heel erg lekker). We gaan zeker nog vaker bestellen.
18 dec 2021 om 23:16 Pizza’s aangebrand
14 dec 2021 om 21:20 lekker
11 dec 2021 om 20:16 De pizza’s waren helaas lauw toen ze aankwamen, hoewel de bezorging wel snel was.
5 dec 2021 om 21:00 In tegenstelling tot andere keren, deze keer echt een domper! Kleine porties , wordt er bezuinigd nu het lockdown is? Op de prijs in ieder geval niet! Jammer!
24 nov 2021 om 10:32 We ordered Spaghetti bolognese which were excellent.